Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouwcafe

14/04/2022 @ 13:30 - 17:00

Gratis

Een middag met Tatjana Almuli. Tatjana schreef het boek Ik zal je nooit meer.

In dit rouwcafé gaat NEWConnective in gesprek met Tatjana naar aanleiding van haar boek. Wat is uitgestelde rouw eigenlijk? En hoe ga je daar mee om? Ook zal Tatjana een paar van haar favoriete stukken uit haar boek met ons delen. Ter afsluiting is er ruimte voor vragen vanuit het publiek. Na afloop is er gelegenheid om het boek Ik zal je nooit meer aan te schaffen en te laten signeren door Tatjana.

Over het boek

Als Tatjana zestien is, overlijdt haar moeder. Aan rouwen komt ze niet toe, ze gaat het verdriet jarenlang uit de weg. Wanneer ze het niet meer kan ontlopen, groeit ook de behoefte haar moeder opnieuw te leren kennen. Wie was ze voordat ze Tatjana’s moeder was? Hoe zag haar vrijgevochten bestaan eruit op het Amerikaanse eiland waar ze op haar 21ste naartoe trok? En waarom heeft ze eigenlijk zo jong alles in Nederland achter zich gelaten? Het antwoord op die laatste vraag stelt het leven van Tatjana’s moeder in een heel ander daglicht.

Ik zal je nooit meer is een roman over uitgestelde rouw, oude familiegeheimen, en een dochter die de moeder die ze te vroeg verloor toch nog een beetje terugvindt.

Gegevens

Datum:
14/04/2022
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://newconnective.nl/rouwcafe

Organisator

New Connective
E-mail
Info@newconnective.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

VU
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081 HV Nederland
+ Google Maps